Info

  • Bezetting

    6 personen

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 2995,- (incl. videowall)

Vegas

Waarschijnlijk is het idee van deze band ontstaan in de kleedkamer van de musical “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten maakten daar het idee om de beste coverband van Limburg te willen zijn.
“En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”.

Die weg is vol enthousiasme ingeslagen. Deels met bandleden met ervaring en deels met totaal nieuwe gezichten voor de podia van dancings, feesttenten en events.

Zanger Kera Fränkel kan leunen op een zeer succesvolle deelname aan The Voice of Holland in 2014, waar hij Nederland deed verbazen met zijn vertolking van “Locked Out of Heaven”. Kera heeft een fantastische uitstraling op het podium en zal met zijn geweldige charme de harten van het publiek zeer zeker veroveren.

Zangeres Annika van Bruggen tourde met haar groep Motown Marbles door China maar heeft als lead zangeres van NOAH jarenlang op alle podia, van Eijsden tot Ameland, gestaan.

Gitarist Guido Stroeken is een begrip in de Limburgse muziekscene. Als bandleider van Manilla heeft Guido zijn sporen wel verdiend.

Drummer Martin Frösch, toetsenman Shelton Telesford en bassist Jolle Mooren waren degene die het initiatief hebben genomen tot de daadwerkelijke start van VEGAS. Zij speelden o.a. in de musicals, Jeans, Soldaat van Oranje en Fame. Alle drie conservatorium opgeleide muzikanten die met groot enthousiasme het format VEGAS hebben bedacht.

VEGAS is een totale multi-mediale-music-experience.
VEGAS danst, boeit, ervaart en vooral; gives you everything!

Aanvraag beschikbaarheid